Skak på Vrå Højskole

Kristi Himmelfart hurtigskakturnering på Vrå Højskole

For både amatører og øvede, torsdag 10. maj 2018 kl. 10.00
Alle er velkomne
Arrangører: Vrå Højskole og Brønderslev Skakklub


Turneringsform: Lidt afhængig af antal sigter vi på at spille i grupper alle mod alle kan det ikke lykkedes vil vi tilstræbe at gøre som sidste år med større grupper hvor der vil være ratingpræmie hvis ratingafstanden i grupperne er for store.


Betænkningstid: Der spilles med samlet betænkningstid på 40 minutter 20 minutter per spiller. Der er ingen noteringspligt.


Præmier: Der er en garanteret førstepræmie på 1.000 kr. og minimum en samlet præmiesum på 2.000 kr.


Venligst oplys, hvis du har et ratingtal gennem Dansk Skak Union eller et Elo-tal. Dette for at opnå mest fair inddeling i de indledende grupper, da turneringen er for såvel amatører uden rating som for øvede med.


Tilmelding koster 50 kr. Dette inkluderer turneringsindskud samt en madkupon til fri kaffe eller te samt en enkelt sodavand/øl og sandwich. Der kan købes yderligere forplejning og drikkevarer på Højskolen, hvis dette ønskes. For højskolens elever er indskuddet gratis.


Tilmelding: info@vraahojskole.dk mkr. ”Skak” i emnefeltet. Opgiv venligst navn, telefon og eventuelt ratingtal. Alternativt kan der ringes i kontortiden på hverdage for tilmelding på 98 98 10 10. 
Sidste frist for tilmelding: 09. maj kl. 15.00


Spørgsmål kan rettes til Thomas Jacobsen på thomas.b@vraahojskole.dk, tlf. 20404462, eller til Sune Hansen på sune@vraahojskole.dk, tlf. 41961483


OBS: Ved for få tilmeldinger forbeholder Brønderslev Skakklub og Vrå Højskole sig retten til at aflyse turneringen. Som minimum sigtes der mod mindst 20 spillere.
Vel mødt!
Vrå Højskole og Brønderslev Skakklub